Ik had een opleiding gevolgd en afgerond aan het HBO in Arnhem als accountant. Na het behalen van mijn opleiding was ik erg enthousiast om eindelijk aan het werk te gaan. Ik had bij een aantal bedrijven gesolliciteerd voor een baan. Ik werd nadat ik  een tijdje had gesolliciteerd aangenomen bij een bedrijf bij mij in de buurt. Ik ging in de eerste aantal maanden met erg veel plezier naar mijn werk toe en functioneerde ik ook erg goed. Ik had in die maanden erg snel een goede band met mijn collega’s en werkgever opgebouwd. Na een overlijden in de familie liet mijn verzuim op het werk erg omhoog en ging ik niet meer met plezier naar mijn werk toe. Mijn werkgever was dit ook opgemerkt en het leek hem een goed idee om een re-integratiebureau te benaderen voor mijn probleem. Een aantal dagen later kwam mijn werkgever naar mij toe dat hij een goed re-integratiebureau had gevonden.

rel= “nofollow”
re-integratiebureau

Op zoek naar meer informatie

Ik vroeg mijn baas om de naam van het bedrijf zodat ik op het internet ook zelf meer informatie op zou kunnen zoeken. Ik ging op het internet op zoek naar het bedrijf en ik kwam terecht op een erg overzichtelijke en goede website . Ik kon de informatie waar ik naar op zoek was erg gemakkelijk vinden. Het bedrijf stelt de klanten centraal zodat je de optimale hulp krijgt om weer met plezier naar je werk te gaan. Tijdens het gesprek het ik de reden voor mijn hoge verzuim op tafel gelegd en we hebben hierover een gesprek gehad en hebben vervolgens samen afspraken gemaakt. Na een aantal gesprekken ahd ik weer een positieve blik op mijn werk en ging ik weer zoals in het begin elke dag met plezier naar mijn werk toe. Ik functioneerde ook weer een stuk beter en ik ben daarom erg tevreden over Rondom Werk.